2/13/2015

Napsala Nagat | Tagy : , ,

> hm, napíšeš taky článek o HS kink meme?
< mám ho rozdělaný, ale nevím, jestli to risknout
> jestli se bojíš, že to nĕkomu způsobí zdravotní újmu, tak si myslim, že tví čtenáři si už zvykli a jsou dost odolní
< not sure...
 Tak jsem to udělala. 
Y'r wizzard Nagat!
Edit 4.! Něco zkaženého je ve fandomu Homestuckovském.
 


http://media.tumblr.com/tumblr_m08n9buX2f1r4pqxr.png
Moje zážitky z homestuckovské expedice.
Už teď se proklínám za to, že jsem to napsala. Protože jsem si vědoma, že následky mohou být nedozírné. Konec konců, je rok 2012. Ale pokud se naplní nejhorší scénář v mé hlavě, i jezdci Apokalypsy ve strachu uprchnou.
 Nejprve se vás pokusím odradit. Najít OPRAVDOVÝ slash na Homestuck je prakticky nadlidský úkol.
Poznámka: Homestuck je webkomix. Americký. Tedy bez jakékoliv diskuze jde ve fandomu o slash. Až na páry s Dirkem Striderem. He's anime. He's yaoi. I don't know which is worse

http://media.tumblr.com/tumblr_m08mryaxIR1r4pqxr.pngZpátky ke kink meme. Fanoušci Homestucku mají tendenci označovat za slash věci, které slash nejsou. Já z toho několik dní nespala a trauma jsem překonávala pomocí kýblu Nugety, protože na Nutellu nemá, a taky je MAINSTREAM.
Bod číslo jedna až lim x→nekonečno : trollové nemají mužské a ženské pohlavní orgány. Mají jen jedny. Respektive oboje.
Jsou to vlastně hermafrodité, kterým příroda v rozmaru přidělila diskutabilní ženské a mužské anatomické znaky. Ovšem jejich rozmnožování se týká kýble a podrobnosti zůstali na fanoušcích. Hussie. Víš, co jsi udělal? Víš, jaké Zlo jsi stvořil?
Nechci zacházet do podrobností. Nikdo by neměl chtít. Ale když už budete něco číst, dejte si pozor na warning "allien anatomy", v překladu znamená "zdrhej jako o život."
A teď k tomu yaoi/slashi/whatever you want.
Proč je toho tak málo? Let's do graph like a sir!
 
Z  principu je slash jen jeden případ kombinace, a trollí pohlaví v ní nefiguruje. Ovšem, je tu ještě možnost, že nejen australský soud, ale i fanynky slashe jsou na takové vyspělé úrovni, že u nich o pohlaví nerozhodují rozmnožovací orgány. hahaha! Vy si fakt mysleli, že tu moralizuji? Prostě je jim jedno, co čtou!
A tak označují za slash úplně všechno, co jim přijde do cesty. Neexistuje pro ně genderbender, všechno se dá považovat za chlapa. Vymýšlejí různé možné a nemožné otvory a když už je postavě nedají "z moci přírodou svěřené", vytvářejí je násilně. Neuznávají kategorizaci nahoře/dole. Zahltili tím Ao3.
A to je Nagat zvyklá na spoustu věcí.
"Fuck off, HarleyAnon,  my left sock is more exciting than your girly goddamn wizard Homestuck slash."
Editace: Historka! Ta chvíle kdy jeden zlý hipster (Laknea) vleze tam, kam slunce nesvítí a cenzoři nemohou.
A pak vám to pošle!
A vy pak berete záchraný kruh! Rozbíháte se! Skáčete do propasti o level níž!
Nejste zjevně připraveni na tenhle fandom!
A tak míříte zpátky, za lidmi které znáte! Máte otevřenou náruč, bílou vlajku a voláte:
"JSEM ZPÁTKY SVĚTE!"
And old fandom is like this.
http://www.gifyo.com/pictures/5/large/9f90a3679cd255ec63fbdb6e726646f3-616730072.gif
Ok. Myslím, že 5 stran divnýho porna se dá přejít.
"http://i1146.photobucket.com/albums/o521/foxyroxy6969/four/remix038.pngProč mají fanoušci Homestucku tak rádi Skittles?" Spíš bych řekla, že jim způsobují mentální zkrat. Skutečně to má slogan "Taste the rainbow"?
Pravděpodobně to má něco do činění s HS headcanony. (Headcanon je nějaký fakt, který přijali fanoušci a považují ho za pravdivý, ačkoliv v originále o něm nebylo ani slovo) Tady konkrétně jde o barvu trollí krve. Headcanon je, že všechny tělní tekutiny trollů mají stejnou barvu.
Používají to všichni! Nemusíte číst ani o jaký pár se jedná. Kouknete se na konec a máte tam frázi
"...<barva> genetický materiál se smísil s jeho a vytvořili <barva>"
. Umělcem snadno a rychle! Jeden má pak nedůvěru k dílům od Pollocka.
Další z headcanonů se týká právě přenosu genetického materiálu. (Whahah. Neuvěřili by jste, jaký jsem měla problém zvolit slova. A stejně to zní hloupě.) Všeobecně se uznává, že trollové nepovažují za přípustné vyvrcholit kamkoliv jinam, než do kyblíku. Oklikou řečeno, použít místo kýblu svého partnera je pro něj neuvěřitelně ponižující a je to něco, co by jste neudělali ani nepříteli. A headcanon trapného sexu č. 3. Trollové jsou sice vyspělejší než lidé, ale nikdy nevynalezli kondomy. Faktem je, že je sice z antikoncepčních důvodů nepotřebují, ale celá ta věc s kýblem by se usnadnila.
(Pro zájemce: Další headcanony jsou např.: Davesprite se načepýří, když se naštve. Bro měl 19, když našel Dava. Kdyby byl Karkat člověk, měl by alergii na lepek.)
  

Dualcar: Kill the sadsong like a Aquarius!
==> wanna be abused
     Požádala jsem své americké prátele na kink meme. o pomoc s requesty.  http://i.imgur.com/NJjmC.png
>"Do any of you out there have a most memorable request of all time? How about a few top memorable ones...memorable can mean "best request" and/or "lolwut," and also every thing in-between."
>"This one will always stand out in my mind. I'm really sad it hasn't been filled yet, tbh."
    Jake, solo, gunplay, gore, possible death     (Anonymous)
    Jake is pleasuring himself with a gun when he accidentally shoots himself.

    "i shouldnt have laughed..."
>http://homesmut.livejournal.com/15023.html?thread=28675503#t28675503

> there were a couple of good ones on the last meme too: "rose and roxy put on their robes and wizard hats and have sex with eridan. and he just cries the whole time because wwizards are fake"
>that was fucking poetry right there: "dirk somehow has weird horse sex with rainbow dash and then jake walks in and is all like "HOT DAMN BLUE HORSE ASS" so he gets a boner and then joins the pony orgy or something i guess."
>The recent "trolls have screaming bulges" prompt should be in there too, really.

Nothing will EVER beat this prompt: Snowman/Slick, Leave it to Beaver, Jehovah's Witnesses
>Holly shit.
>A special mention to the best misfire ever: http://homesmut.livejournal.com/12138.html?thread=24950122#t24950122
A nakonec hlášky z povídek. Není jich moc. Ale stojí za to.
Možná časem nějaký přidám. Pokud tedy budou moje játra schopna vydržet ten nápor alkoholu, který k tomu budu potřebovat.
"Oh my God, you're so big, you're so big, ugh I love it, deeper, oh fuck yes, deeper! Fuck me, fuck me, fuck me, fuck me, fuck me!” He scowls and digs back into the cereal. "You're worse than bad porn. In fact, you're worse than a fucking hentai anime.”
"Your pteromerhanophobia truly astounds me.” "My pterodactyl is awesome.”
And he literally cannot cease his seduction until he has secured that cock in one of at least one of his two preferred orifices. If possible, both.
 "I'd kiss her; all the time, ugh her lips were so gross, she tasted like dead fish and she was so fucking cold."
 At first, he's bothered by the fact that she's gorgeous in this perfect, awkward way. But hey, there is nothing wrong with appreciating beauty. Art is beautiful, and he certainly never wanted to fuck a Botticelli.
As far as kisses go, it's pretty terrible. There's too much spit, and neither of you know what to do with your tongues. It turns out your Aayla Secura poster was not adequate practice at all.
 "But you mean that in a totally straight way."
"He pressed his hard sex against her soft sex and they had sex"
 CG: I'M FUCKING HORNY AS ERIDAN IN A PRINCESS GOWN STORE ON A ONE-DAY CLEARANCE SALE
 "...c'mon, little guy." Karkat successfully breaks his pillow's neck. John Egbert was talking to his fucking bulge. "Come on out. I'm not gonna hurt you." And the worst thing was it was working.
 "Ah...un...un... ah...ME GUSTA!"
http://i.imgur.com/fVqPb.gif
the obnoxious crab troll gazed at the fish troll with a look of frustration before they went off to fill as many buckets as they damn well wanted ( which i will not w
rite about because you are all thirteen and you all should be doing something more productive with you time then sitting around fapping your meat sausages to really bad porn)

"i love you and so does my pancreas"
"Um... What was your name again?” "Dirk Strider, Dick Rider; known in some territories as El Puppeto Erótico.”
Request: ...trollerella!Eridan/werechair!Sollux "In which Sollux transforms into a beautiful chair"
Fill: "eridan is crossdressing as a disney princess and sollux is slowly turning into a chair. then eridan gets really turned on by sollux being a chair."
So KaRkAt bEeN MoThErFuCkInG sAd AnD sHiT wHeN tHiS sTuDlY sTuD mOtHeRfUcKeR wAlKs Up AnD hE aLl sAys "KaR i Be fUcKiN dONe WwItH aLl ThIs MoPiN aNd WwHaTeVvEr. Im GoNna MaKe YoU hApPy WwItH mY fInE fIsHy BoNe BuLge."
AnD tHeN kArKaT iS aLl "ERIDAN I HAVE WANTED YOUR FISHY BONE BULGE IN MY NOOK FOR FUCKING SWEEPS."
AnD sO tHeY aLl Up AnD sTaRt TaKiNg ThEiR cLoThEs OfF aNd PrEtTy SoON ThEy BoTh AlL nAkeD aNd ThEiR bUlGeS bE hArD. BuT kArKaT iS aLl "ERIDAN YOUR FISHY BONE BULGE IS MASSIVE AND THAT SHIT WON'T FIT IN MY NOOK" So ThEn ErIdAn, ThE gEnTlEmAnLy MoThErFuCkEr ThAt He Is StArTs RuBiNg ThOsE bLuShInG cHeEkS aNd SaYs "DoNt WwOrRy My SeXy MaTeSpRiT. iLl Be GeNtE aNd Go SlOwW."
EB: and don't think about me when you're jerking off.
TG: no promises barbie
TG: but ill be sure to imagine myself buying you dinner first if that makes it any better.

"FUCK YES THAT WAS THE BEST I'VE EVER HAD YOU GOT A NICE FISHY BULGE."
 "01000110 01110101 01100011 01101011 00100000 01101101 01100101 00100001 00100000 01001110 01101111 01110111 00100001"

"Rating: Explicit
Additional Tags: Innuendo, pesterfic, teenaged boys being insensitive, fetishes, Cookies, Cybersex, Ass to Mouth, salad tossing, 2girls 1cup, Vore, inflation, you know what just all the fetishes all of them - Freeform, Oral, Sex, Anal Sex, Dirty Talk, Humiliation, oatmeal, raisin cookies,jizz, jizz everywhere
Archive Warning: no warning"

Bonus: Doporučuji přečíst celý tento thread včetně komentářů a fillů: ==> http://homesmut.livejournal.com/10240.html?thread=17856768#t17856768

 A teď si zahrajeme hru...

0 Komentáře:

Okomentovat

Jménem Nadgalaktické aliance gayfreaků a Temna (N.A.G.A.T.) děkuji všem komentujícím za příspěvek.